Just nu har vi förseningar i sophämtningen på grund av ishalka. Läs mer
close
Flerbostad

Vi har nycklarna till lyckad återvinning

Flerbostad

Vi har nycklarna till lyckad återvinning

arrow_downward

Flerbostad

Vi har lång erfarenhet av sopor och återvinning och vill gärna berätta vad vi kan göra för att underlätta för dig och era boende i vardagens sophantering. Fungerande återvinning är också nyckeln till bättre och billigare abonnemang och en trevligare boendemiljö. Tillsammans skapar vi vardagens miljöhjältar för en värld som räcker längre.

Ändrade hämtningsdagar förpackningar

Med start mitten av mars-april kommer vissa av våra kunder få nya hämtningsdagar för plast- papper- och metallförpackningar vilket medför att man kanske får tömt några dagar tidigare eller senare under en övergångsperiod. Man kan också få nya hämtningsdagar för olika förpackningar vid olika tillfällen. Vi vet i dagsläget inte exakt vilka kunder som berörs och vilka de nya hämtningsdagarna blir, men vi gör allt vi kan för att våra kunder ska påverkas så lite som möjligt.

Vill du ha sorteringstips och senaste nytt om fastighetsnära insamling?

Är ni redo för fastighetsnära insamling?

För att förbättra möjligheterna att återvinna ännu mer, så ska alla hushåll i Sverige få sina sorterade förpackningar hämtade fastighetsnära senast 2027. Hämtningen är kostnadsfri för fastighetsägaren utifrån en viss standard på kärlstorlek och hämtningsintervall. Läs mer här om hur ni påverkas.
Kontakta oss

Kundservice företag

026-17 84 15

Thomas Bäck

Säljare, Hofors och Ockelbo kommun och Norra Gävle
026-17 29 33

Thomas Östberg

Säljare, Älvkarleby och Sandvikens kommun och Södra Gävle
026-17 29 21
arrow-right