Av säkerhetsskäl loggas du automatiskt ut för att skydda din information. Om du ser en inloggningsruta när du använder appen behöver du logga in igen för att fortsätta få påminnelser. Loggas du ut när appen är stängd påverkar det inte dina påminnelser