Ja, om du står som kund kan du ge en partner eller familjemedlem behörighet till Mina sidor och appen. Personen får då tillgång till samma information som du. Ge bara behörighet till någon du litar på. Du kan välja att ge behörighet under en begränsad tid eller tills vidare.