Användarvilkor

 1.  Allmänt
  Gästrike återvinnare organisationsnummer 222000-1339, ansvarar för insamling och behandling av avfall i Gävle, Sandviken, Hofors, Ockelbo och Älvkarleby kommun. Tillsammans med våra kunder arbetar vi för en värld som räcker längre!Vänligen läs igenom användarvillkoren för Gästrike återvinnares mobilapplikation innan du använder den. Du måste godkänna användarvillkoren för att ha rätt till att använda appen.
 2. Om Appen
  För att få tillgång till Gästrike återvinnares app krävs en smartphone/surfplatta/dator med internetuppkoppling. För att få kunna nyttja appen till fullo behöver du logga in med ditt personliga Bank-ID. Du kan också använda appen utan att logga in, men kan då inte nyttja alla tjänster.Genom att ladda ner och använda appen bekräftar du att du accepterar användarvillkoren och samtycker till att vi (och i förekommande fall våra underleverantörer och andra samarbetspartners) behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår gällande personuppgiftspolicy, se https://gastrikeatervinnare.se/hantering-av-personuppgifter/
 3. Ändringar i Gästrike återvinnares app och dess användarvillkor
  Vi strävar alltid efter att förbättra vår app och förbehåller oss därför rätten att helt eller delvis, uppdatera, förändra eller upphöra med att tillhandahålla hela eller delar av appen. Detta kan till exempel innebära att alla eller delar av de tjänster och produkter som till en början ingick i appen kan komma att utgå. Även att appen stundvis helt eller delvis kan vara otillgänglig eller inte fungera tillfredsställande p.g.a. planerat eller oplanerat underhåll, driftstörningar eller andra omständigheter.Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar i användarvillkoren, ändringarna kommer att aviseras minst trettio (30) dagar innan dessa träder i kraft. Vi aviserar ändringarna via appen och/eller via e-post.
 4. Notiser och positionering
  Via push-notiser kan appen komma att användas som en informationskanal där vi kan skicka information om våra tjänster och produkter. Möjlighet att ta emot push-notiser kan regleras din Mobila Enhet eller i appen. Vissa tjänster kan kräva att du samtycker till positionering via din Mobila enhet.Du har alltid möjlighet att neka till detta genom att stänga av funktionen för positionering i din Mobila enhet, men det kan då hända att du inte kan nyttja alla funktioner i appen.

  Genom att använda positioneringstjänsten i appen samtycker du till att positionering och behandling av personuppgifter sker i enlighet med dessa Användarvillkor och ovan nämnd personuppgiftspolicy.

 5. Frågor om villkoren
  Har du frågor gällande användarvillkoren, hör av dig till vår kundtjänst.
 6. Kontaktuppgifter
  Gästrike återvinnare
  Utmarksvägen 16
  802 91 Gävle
  Gastrikeatervinnare.se
arrow-right