Hämtningsdagar

Använd sökfunktionen nedan för information om dina ordinarie hämtningsdagar och närmaste hämtningsdag.

 

 

Hämtning vid röda dagar

I samband med helger och röda dagar tömmer våra chaufförer sopor och trädgårdsavfall på färre dagar. Chaufförerna arbetar då tidiga morgnar och sena kvällar för att hinna tömma så många kärl som möjligt på rätt dag. Detta kan innebära att de kommer en annan tid än vanligt och i vissa fall kan det till och med bli dagen därpå även om vi inte gått ut med den informationen innan. Det är därför viktigt att du låter kärlet stå så tömmer vi så snart vi kan!

Påminnelse vid ändrad hämtningsdag

Vid storhelger och röda dagar skickar vi ett sms eller ett röstmeddelande för att påminna de som berörs av ändrade hämtningsdagar för sopkärl och trädgårdskärl.

Vi gör det med hjälp av en kombination mellan digitala kartor och GIS (Geografiskt informationssystem) och våra chaufförers körturer. Vi skickar sms till den som är folkbokförd i en fastighet och som är den äldsta över 18 år som har ett mobilnummer registrerat på fastigheten.

Du som inte har ett mobilnummer registrerat på din hemadress får ett röstmeddelande till din fasta telefon, om du har en sån.

 

Registrera eller avregistrera ditt nummer eller e-post

Om du har ett oregistrerat kontantkort eller om ditt mobilnummer är registrerat på din arbetsgivare så får du inte våra sms automatiskt. I formulären nedan kan du registrera eller avregistrera sms från oss vid ändrade hämtningsdagar gällande en specifik adress. Du kan också ändra om du hellre vill ha informationen via e-post. Har du av någon anledning problem med att fylla i formulären kan du kontakta vår kundservice på info@gastrikeatervinnare.se eller tel 020-63 00 63.

Registrera dig här
Avregistrera dig här