Just nu har vi förseningar i sophämtningen på grund av ishalka. Läs mer
close

Ändrade hämtdagar för förpackningar

Med start mitten av mars-april kommer vissa av våra kunder få nya hämtningsdagar för plast- papper- och metallförpackningar vilket medför att man kanske får tömt några dagar tidigare eller senare under en övergångsperiod. Man kan också få nya hämtningsdagar för olika förpackningar vid olika tillfällen. Vi vet i dagsläget inte exakt vilka kunder som berörs och vilka de nya hämtningsdagarna blir, men vi gör allt vi kan för att våra kunder ska påverkas så lite som möjligt.

Vi lägger om körschemat för hämtning av plast- papper- och metallförpackningar med planerad start under mitten av mars-april. Det innebär att vissa av våra kunder kan få nya hämtningsdagar för just dessa förpackningar och kan medföra att man får tömt några dagar tidigare eller senare under en övergångsperiod. Det kan också medföra att man får nya hämtningsdagar för olika förpackningar vid olika tillfällen. Vi vet i dagsläget inte exakt vilka kunder som berörs och vilka de nya hämtningsdagarna blir, men vi gör allt vi kan för att våra kunder ska påverkas så lite som möjligt.

Varför gör vi det här?

Från årsskiftet 23/24 är det vi på Gästrike återvinnare som ansvarar för insamling av förpackningar i vår region. Vi behöver därför planera om våra körscheman så att våra transporter blir så effektiva som möjligt för minsta möjliga påverkan på miljö och ekonomi.

Behöver du veta vilka dina nya hämtningsdagar är?

Om du av någon anledning behöver veta vilka dina nya hämtningsdagar är vill vi att du skickar din fråga till vår kundservice på e-post info@gastrikeatervinnare.se. Ange namn, adress, telefonnummer och gärna även kundnummer. Skriv RUTTOPTIMERING i ämnesraden och ett kort meddelande om vad det gäller så hör vi av oss så snart vi vet. Här på hemsidan uppdaterar vi löpande med den senaste informationen om vad som händer i projektet och hur du som kund eventuellt kan påverkas.

Kontakta oss

arrow-right