Återvinningscentralen i Sandviken byggs om

Återvinnare i Sandviken kan börja se fram emot en ny och rymligare återvinningscentral med ny placering av in- och utfart. Eftersom den nya byggs på samma plats som den gamla hänvisas besökare från 1 oktober 2021 till en provisorisk återvinningscentral.

 

Provisorisk återvinningscentral

Den provisoriska återvinningscentralen är på plats i direkt anslutning till den gamla från 1 oktober 2021. Den har då en ny infart från rondellen strax norr om den ordinarie. Vi ber våra besökare om förståelse för att det kommer vara både bökigt och trångt under ombyggnationen fram till juni 2022 då den beräknas vara ombyggd och klar. Ett bra tips är att besöka återvinningscentralen de dagar och tider när det oftast är lite lugnare. Tänk på att du också kan åka till andra återvinningscentraler i närheten som t ex Kungsgården, Årsunda och Järbo. Återvinningscentralen i Gävle har öppet alla dagar i veckan under högsäsong.

Här på hemsidan lägger vi löpande ut information om eventuella förändringar som kan påverka dig. Vi håller packlista och karta uppdaterad för dig som vill förbereda ditt besök!

 

Viktiga datum att hålla koll på

  • 1 oktober 2021 är den provisoriska återvinningscentralen på plats i direkt anslutning till den gamla med en ny infart som är placerad strax norr om den ordinarie. Ombyggnationen börjar.
  • Juni 2022 beräknas återvinningscentralen vara ombyggd och klar.