SMS vid ändrad sophämtningsdag

Har du fått ett sms från oss och undrar varför? Vid storhelger och röda dagar skickar vi ut ett sms med information om ändrade hämtningsdagar för sopkärl, trädgårdskärl och latrintunnor. Detta är en del i vår ambition att utöka servicen mot våra kunder.

Vi skickar ett sms med hjälp av en kombination mellan digitala kartor och GIS (Geografiskt informationssystem och våra chaufförers körturer. Alla som är folkbokförda i en fastighet och som är över 16 år får det här sms:et, men också fastighetsägaren om denne bor någon annanstans. Har du inte något mobilnummer registrerat på din hemadress skickas ett röstmeddelande till din fasta telefon, om du har en sådan.

Registrera eller avregistrera ditt nummer

Använder du din arbetstelefon och har inte fått något SMS? Eller vill du avregistrera dig från kommande sms? Då kan du klicka här för att registrera eller avregistrera dig. Det går också bra att gå in bara för att titta på dina kontaktuppgifter. Tänk på att Gästrike Vatten använder sig av samma tjänst, om du ändrar dina kontaktuppgifter i deras sms-tjänst så gäller de även för oss och tvärtom.